Heb je een vraag?
Geen zorgen!
Veelgestelde Vragen
Wie is Rocket Leads en wat doen jullie precies?

Na jarenlange ervaring met leads genereren en oneindig vallen en opstaan, hebben wij een strategie weten te ontwikkelen waarmee we op dagelijkse basis warme leads genereren voor onze opdrachtgevers. Met deze strategie hebben wij al meer dan 400 bedrijven geholpen in Nederland en daarbuiten (zowel B2B als B2C).

Als jij een agency zoekt die een full service oplossing verzorgt waardoor je 'meer naamsbekendheid krijgt', dan zijn wij niet de juiste partij.

Als jij een agency zoekt dat met 2 klikken kan laten zien wat de kosten zijn, hoeveel leads daarmee zijn gegenereerd, en hoeveel omzet daarmee is behaald - dan zijn we een match.

Via welke platformen werken jullie?

Wij werken met verschillende online advertentieplatformen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld Facebook, Instagram of TikTok. We kijken in de kennismaking naar jouw bedrijf & doelgroep, doen vervolgens onderzoek en geven je vanaf daar een goed advies over welke platformen voor jouw bedrijf en doelgroep.

Wat houdt de 30 leads garantie precies in?

Aangezien wij zo overtuigd zijn van onze eigen, unieke strategie handhaven wij een garantiebeleid waarbij het mogelijk is om je investering terug te krijgen in het geval dat de voorspelde resultaten niet behaald worden. Wij garanderen dat er minimaal 30 leads in de eerste maand worden gegenereerd voor jouw product/dienst. Behalen wij dit niet? Dan krijg je het volledige bedrag direct van ons terug! 🚀 We kunnen de specifieke eisen van de garantie verder bespreken in de kennismaking en kunnen deze eventueel ook aanpassen op jouw bedrijf, doelgroep & strategie.

Wat als alle leads van slechte kwaliteit zijn, dan heb ik niets aan 30 leads?

Dat klopt, echter doen doen wij er natuurlijk alles aan om daadwerkelijk kwalitatieve leads te genereren. We zullen de landingspagina en advertenties dusdanig insteken dat leads juist gekwalificeerd worden. Daarnaast kunnen we extra vragen stellen m.b.t. hun budget, huidige situatie, bereikbaarheid, etc. om de leads verder door te filteren. Uiteindelijk hebben we er beide niets aan om 1 maand samen te werken, 30 leads te behalen, en dan te stoppen. Wij zullen daarom ook altijd doelen op een lange termijn samenwerking, en hierbij horen dus kwalitatieve leads in de eerste maand die daadwerkelijk converteren naar klanten.

Wat bedraagt de investering om met Rocket Leads samen te werken?

Bij Rocket Leads is de prijs afhankelijk van verschillende factoren. In de basis bestaat de investering uit een vaste maandelijkse fee voor onze dienstverlening & daarbij spreken we samen een (variabel) advertentiebudget af. Dit betekent dus ook dat dit voor iedere situatie anders is gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeftes. 🏆 Om je een concrete prijsindicatie te kunnen geven & om te kijken of we je kunnen helpen is het geadviseerd om even een 20 minuten kennismaking in te plannen via de knop hieronder.

Wat is de conversie op de leads?

Het is extreem lastig om een exacte conversie vooraf aan te geven. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals de filter die we instellen, de doelgroep, de prijs van jouw product/dienst, de propositie, de leadopvolging, etc. Bij sommige partners die een sterke propositie hebben zien we een conversie van 20-40%. Wij zullen daarnaast de leads ten alle tijden doorfilteren totdat de kwaliteit van de leads en de conversie voor jullie naar wens is.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

De tijd om resultaten te zien kan variëren afhankelijk van de specifieke strategie en de doelen van de campagne. Over het algemeen kunt u binnen enkele weken na het starten van de campagne de eerste leads verwachten.

Plan nu een 30 minuten kennismaking

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar de maan te lanceren? Plan dan direct een 30 minuten kennismaking in en ontdek of wij je kunnen helpen.